Aanmelden

Voordat uw kind op school komt kunt u een afspraak maken voor een gesprek met de directrice. Dit kan telefonisch worden afgesproken of u loopt even binnen. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie, kunt u vragen stellen en leiden we u rond door de school. Wij vinden het prettig als de aspirant leerling meekomt naar dit gesprek en we ook gelijk kennis maken met uw kind. Als u na dit gesprek uw kind wil laten inschrijven, vragen we u een inschrijfformulier in te vullen en een kopie van het BSN-nummer van uw kind af te geven. De leerkracht neemt een aantal weken voordat uw kind 4 jaar wordt contact met u op om wensafspraken te maken. Een dag na de vierde verjaardag is uw kind van harte welkom om mee te draaien in de groep.
Bij de start in de nieuwe groep ontvangt u een kleuter startkrant waar alle nodig belangrijke informatie in staat.

"Iedereen is anders, we horen er allemaal bij."

Anders leren

Organiseren